Post by cabufjuscpebi on Feb 8, 2022 9:49:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšenie mincí ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop! Puzzle Game Legend 2022 version ▞▞▞
Reklamy sa očakávajú. Čo je také nepríjemné, že teraz trvajú 30 sekúnd A znova sa objavia za menej ako minútu. Neexistuje spôsob, ako ich presunúť alebo odstrániť. Formát sa zmenil na obdĺžnik asi 1x4 palce..vertikálne blokuje pohľad na hry.😠😠😠4/6/20 Za 2 minúty boli reklamy na Cybersecurity, Land and Farm, TruGreen...Skončil som, keď Land & Farma sa ZNOVU objavila!!!😠😠😠 BLOKUJE hru! Minimálne nech sa posúva hore alebo dole, prosím!
Reklamy po každej úrovni. Odpad!!
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Älypelit requ
Ďalšia zavádzajúca reklama. Nemôžete si vybrať rôzne snímky.
Hra sa často zablokuje alebo sa zasekne pri načítavaní reklamy.
Milujem to, každý deň takmer celý deň!!
Dostal som sa na úroveň #84 na mojom Google Pixel 3. Toto je zďaleka najlepšia bublinová strieľačka. Avšak približne na úrovni #23 hra začala padať. čím vyššie úrovne som dostal, tým viac to padalo. To sa deje najmä tesne pred koncom porážania úrovne. Vzdal som sa.
Milujem hry Bubble Pop, ALE TOTO by bolo oveľa lepšie, keby boli reklamy obmedzené na každú tretiu hru. Mať reklamu po každej jednej hre je také otravné. Núti ma to ani jesť, aby som si to kúpil; len sa ho chcem úplne zbaviť.
Primerane zábavné na väčšine dosiek. Niektoré dosky „zmeniť farbu pri každom zásahu“ sa môžu stať nevyhrateľnými bez toho, aby ste im dali peniaze, pretože „náhodné“ kombinácie na konci jednoducho nefungujú. (S trpezlivosťou môžete dosku robiť znova a znova a dúfať, že to bude fungovať, ale rýchlo to bude menej o zručnosti a viac o šťastí, a to nie je zábava.)
Milujte túto hru, ktorá je užívateľsky prívetivá a núti vás myslieť si, že si ju užite.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Câu đố kwfj
Zábavné, ale zamrznutie začína byť otravné! Nie je to môj telefón, ale počas reklám zamrzne a musím hru zavrieť a znova otvoriť, aby sa reklama zastavila. Zbavte sa tejto hry a vyskúšajte inú.
Hra je zábavná a postupne sa stáva náročnejšou
Vôbec sa mi nedarí spustiť hru, obrazovka je modrá
Skvelá hra by mohla použiť menej prídavkov
Dobrá hra. Veľmi zábavné. Vedel som, že sa budem musieť vysporiadať s prídavkami, pretože je to bezplatná verzia, ale nie to, že by sa doplnky objavili v strede obrazovky hry bez možnosti ich odstránenia, pokiaľ hru nezavriem a znova neotvorím.
Veľmi sa mi to páči, ale prečo keď roztočím koleso, dostanem len 15 mincí? Akože vážne. Každý deň, 3 mesiace, bez ohľadu na to, kde spustím koleso na začiatku hry, zastaví sa na 15 minciach. Urobte si stanovenú sumu vždy, keď sa hráč vráti do hry, namiesto toho, aby ste dávali falošnú nádej.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Łamigłówki cech
Miloval som túto hru! Veľmi relaxačné a niečo robiť počas čakania. Ale keď sa dostanem na vyššie úrovne, zahráte si jednu hru, potom sa to už nepohne! Len stále krúži a využíva celú výdrž batérie. Musím x von z hry a ísť do nej znova. Aká nepríjemnosť! Dokonca som aktualizoval! Prebieha odinštalovanie...
Túto hru som miloval až do nedávnej aktualizácie. Dostal sa na úroveň 584. Hral som to denne. Teraz plné reklám na všetko, čo robíte. Odstránené.
Od poslednej aktualizácie sa správa hlúpo, nenačíta sa a nerobím reklamy, pretože tak sú ľudia napadnutí
Hra neustále padá
Reklamy a hrateľnosť vás nútia kupovať hry za šialené sumy peňazí.
Je to náročné a zároveň relaxačné
Začalo to ako dobrá hra, ale čím viac budete pokračovať, tým horšie budú farby, ktoré potrebujete, aby vám pomohli vyhrať. Myslím, že sa to stane, aby ste si pozreli viac reklám. Akoby ich nebolo dosť už počas celej hry. Na začiatku sa mi páčilo, ale asi po 120 kolách bolo vymazané
Veľmi sa mi páči táto hra ((ALE)).. Po pridaní, ktoré sa objaví priamo v strede hry, je vaše hranie dosť zmätené. A nemôžete z toho x von, pretože x je príliš malé. Takže musíte počkať, kým nezmizne, čo chvíľu trvá, kým sa to stále vracia. Mám lvl 140 a som veľmi sklamaný. A to pochádzajúce z bitmanga je naozaj prekvapujúce, pretože väčšina ich hier je rocková.
Perfektné množstvo reklám. Nie dotieravý. Objavujú sa iba medzi úrovňami alebo každých päť minút, podľa toho, čo je dlhšie. Hra je návyková. Reklamy sú tiež tiché, takže neporušujú zónu. Obtiažnosť hádaniek narastá správnou rýchlosťou. (Nikdy som sa nenudil ani nezasekol). Hranie je plynulé. Zručnosť vnímam ako hlavnú zložku, rovnako ako riešenie hádaniek. Jedinou nevýhodou je, že niekedy som zaseknutý na úrovni, kým mi RNG nenahodí dobrý štart. Je to skôr ako šťastie ako zručnosť.
Je to dobré na zabitie krátkeho času. Ako keď sú vaše deti vo vani a špliechajú všetku vodu a vy pridáte, že do zoznamu vecí, ktoré musíte vyriešiť, kým 3 minúty medzi nimi všetky konečne zaspia a vaše úplné vyčerpanie.
Veľmi zábavné a náročné.
Od aktualizácie hra neustále zamrzne. Pozeráte reklamy a keď nastane čas na získanie mincí, hra zamrzne, takže stratíte čas sledovaním reklamy a mince nikdy nedostanete. Hra vám povie, že ak ju prepojíte s Facebookom, uloží sa váš postup, takže som to urobil a nakoniec som dostal nový telefón a hra nikdy neuložila môj postup, ktorý som bol na tak vysokej úrovni, takže som to prepojil zbytočne a mal som začať späť na úroveň 1 😡
Práve som začal túto hru. Prirovnávam túto hru k jej skutočnej relaxácii. Jediný problém, ktorý mám, je ten, že reklamy po KAŽDEJ hre sú trochu smiešne. Ak by ste mohli tento problém vyriešiť, bolo by to skvelé. Ďakujem
Aplikácia pri pokuse o zobrazenie reklamy zrazu neustále zamŕza. Zobrazuje sa len „Bubble pop“ s kruhom, ale bude tam sedieť navždy. Jediným východiskom je vynútiť zastavenie aplikácie. Obzvlášť nepríjemné, keď ste na konci hry, blízko k 3 hviezdičkám, potom sa rozhodnete pre 3 navyše a ... môžete začať od nuly. Tiež 30 sekundové reklamy sú oveľa, oveľa dlhšie ako v iných hrách. Aj keď tam vidím tie isté reklamy, zvyčajne môžete pokračovať po 5, 10 alebo maximálne 15 sekundách.
Pre mnohé reklamy sa vás snaží prinútiť zaregistrovať sa na Facebooku na úrovni 30
Dobrá hra na zabitie času, ale reklamy sú smiešne. Sú príliš dlhé a niekedy otvoria obchod s aplikáciami. Zdá sa, že aplikácia prehráva reklamy aj vtedy, keď ju vypnete a vrátite sa k nej. Hrateľnosť je dobrá, ale reklamy sú hrozné. Ponúkajú platenú možnosť, ale naďalej sa snažia kupovať položky v hre. Chamtivý.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Câu đố kwfj
V skutočnosti sa mi táto hra veľmi páči, ale najnovšia aktualizácia umožňuje reklamy, ktoré pokrývajú hernú obrazovku, takže hranie je nemožné a reklamy sa nemôžete zbaviť. Hra je plná reklám medzi jednotlivými úrovňami, aj keď je to otravné, očakáva sa, že budem hrať zadarmo. Reklamy na celej obrazovke robia hru nehrateľnou. Debata o tom, či z tohto dôvodu odinštalovať alebo nie. Dúfam, že čoskoro príde náprava.
Reklamy sú príliš dlhé
Počas prehrávania sú všetky druhy prídavkov spustené v strede obrazovky a NEMÔŽETE SA ICH ZBAVIŤ. Samotnú hru som si užil, až kým sa to nezačalo diať pravidelne. Dám vám 1 (jeden) týždeň na vyriešenie tohto nepríjemného problému a ak tak neurobíte, odinštalujem vašu hru. Naozaj som si to užíval, kým sa to nezačalo diať, ale skúsil som všetko, aby som sa zbavil prírastku, BEZ ÚSPECHU!!! Prosím, opravte to.
K mnohým reklamám v tejto hre
Marvel Puzzle Quest: Hero RPG भूमिका निभाना jzc